Sähköurakointi

Sähkötyöt uudis- ja saneerauskohteisiin

Taloyhtiöt ja kiinteistöt

Taloyhtiöiden ja kiinteistöjen sähkötyöt

Lue lisää

Kotitaloudet

Kaikki kodin sähkötyöt asennuksista huoltoihin

Lue lisää

Lämpökuvaus

Sähkölaitteiden lämpökuvaukset luotettavasti

Lue lisää

Sähköautojen latauspisteet

Sähkö- ja hybridiajoneuvojen latauspisteiden asennukset

Lue lisää

Monipuolista ja asiantuntevaa osaamista 

Kun etsit osaavaa ja luotettavaa sähköliikettä, ota yhteyttä Econeliin!

Econel Oy on täyden palvelun sähköliike, joka tarjoaa kattavat sähköpalvelut laajalle asiakaskunnalle. Palvelemme asiakkaitamme pääkaupunkiseudulla sekä sopimuksen mukaan myös muulla Suomessa.

Sähkötyöt YLI 30 vuoden kokemuksella 

Meiltä saat monipuolista valaistus- ja sähköalan osaamista yli 20 vuoden kokemuksella. Työskentelemme julkisella sektorilla, yrityksissä, taloyhtiöissä, kiinteistöissä ja liikerakennuksissa ja palvelemme myös yksityisiä kotitalouksia. Otamme mielellämme vastaan kaikenlaisia toimeksiantoja.

Olemme kotimainen S1-ryhmän sähköliike, jolla on Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) hyväksyntä. Kuulumme ennakkoperintärekisteriin, joten yksityishenkilönä voit saada tekemistämme töistä kotitalousvähennyksen.

Sähköalan huippuosaajat palveluksessasi

Seuraamme aktiivisesti sähköalan kehitystä ja muokkaamme omaa toimintaamme nykytarpeet huomioiden. Koulutus on merkittävä osa asentajian ammattitaidon ylläpitoa lainsäädännön-, kehittyvän tekniikan ja asiakkaiden erityistarpeiden täyttämiseksi.  Monipuolisen koulutuksen ja ammatillisen kokemuksen ansiosta sähköasentajamme ja toimihenkilömme ovat alansa huippuosaajia. Lisäksi koulutamme uusia sähköalan osaajia yhdessä Amiedun kanssa.

Tutustu sähköpalveluihin

Ota yhteyttä ja kysy lisää!